Besøg København

København er en smuk dynamisk by som besøges af 3.19 mio tourister hvert år. Byen er venlig og charmerende og dens blændende farver og unikke moderne arkitektur har imponeret rejsende gennem mange år.

København blev stiftet helt tilbage i 1167, hvor biskop Absalon byggede en bastion på øen Slotsholmen, som i dag er hjemsted for Christiansborg og folketinget. Byen blev derefter befæstet med en stenmur i løbet af 1200-tallet. Havnen og de fremragende muligheder for sildefiskeri bidrog til Københavns vækst, og byen udviklede sig hurtigt til et vigtigt handelscenter. Christian IV satte for alvor gang i udviklingen efter hans kroning i 1596. Kongen hyrede tidens bedste tyske og hollandske arkitekter og håndværkere til at bygge storslåede bygningsværker, som var designet til at øge hans prestige. Takket være Christian IV blev København Danmarks vigtigste fæstnings- og flådehavn, og byen dannede ramme om administrationen af ​​det danske rige og som handelscentrum i hele Nordeuropa.

Hvis du gerne vil opleve denne pulserende by på egen hånd, kan vi anbefale https://www.sktpetri.com/ hvor du kan være sikker på at få en god oplevelse.

Der er et væld af ting at tage sig til i København, og er du interesseret i byens fascinerende historie, bør du opleve Rosenborg Slotshave, som er den ældste og mest besøgte af dem alle. Det var selvfølgelig også Christian IV, der skabte haven, som hvert år får mere end 2,5 millioner besøgende. Den fungerer som en skulpturhave med både en permanent udstilling og midlertidige udstillinger i sommermånederne. Hvis du besøger København i sommermånederne kan du altid tage lidt frokost med, og nyde de smukke omgivelser.