Sådan sparer du penge på din bilferie gennem Danmark

Når man bor i Danmark kan man hurtigt få den opfattelse, at man har set det hele. Men har man nu også det? Når du tager på en bilferie gennem Danmark, vil du opleve, at du får en langt bedre kendskab til dit land. På en roadtrip vil du opleve både kendte og mindre kendte attraktioner, du vil opleve de forskellige danske byer, de mange strande, måske deltage i arrangementer og få lov til at spise lækkert mad på lokale restauranter. Få gode råd til hvordan du kan gøre alt dette på en budgetvenlig måde lige her.

Benzin er en nødvendighed, når du tager på roadtrip, så det er en udgift, der ikke kan gøres så meget ved. Til gengæld kan du spare en masse penge, hvis du vælger den rigtige overnatningstype.

Overnat på vandrerhjem

Overnatning er nødvendigt, hvis du planlægger, at tage på en bilferie, der strækker sig over flere dage. En af de mere økonomistiske overnatningsmuligheder er vandrerhjem. De er altid rene og så bliver der som regel serveret dejlig morgenmad. Derudover er de en del billigere, hvis man sammenligner dem med hotelpriserne. Du kan også spare penge på din mad-post, da vandrerhjem ofte faciliterer med køkkener, hvor du kan tilberede din egen mad – på den måde skal du ikke bruge flere hundrede kroner på mad udefra.

Sov i telt eller shelters

En anden billig overnatningstype er shelters eller teltpladser. Dette er oplagt, hvis man elsker naturen og friluftslivet.

Find ly hos venner, familie eller bekendte

Du kan også spare nogle penge, hvis du overnatter hos familie eller venner på din rute. Du altid høre dine bekendte ad, om du må låne en sofa at sove på eller en græsplæne at slå dit telt op på. Hvis du er meget social, så er Facebook en god måde, at nå ud til venner og bekendte på, og en god anledning til at hilse på gamle venner.

Overnatning på en bilferie i Danmark behøver ikke, at koste mere end et par hundrede kroner pr. nat og i nogle tilfælde kan det gøres gratis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *