Picnic i den danske natur

Hvis du gerne vil på en lækker picnic, så er den danske natur et meget oplagt sted. Der findes så mange skønne strande, skove og andre naturområder i Danmark, som er perfekte til en udflugt. Uanset hvor i landet du kommer fra, vil du uden tvivl kunne finde et dejligt sted at nyde en hjemmelavet frokost. Vi giver dig nogle råd og tips til gode picnic lokationer, så det eneste du skal gøre, er at samle en lækker hjemmelavet frokost i picnickurven, samt nogle snack og kølige drikkevarer – og håbe på at det gode og varme vejr melder sig.

Picnic huskeliste

Det danske vejr kan være meget svingende, og man kan ikke altid regne med vejrudsigten, så det er vigtigt, at huske tæpper; et til at sidde på, og et eller flere til at tage over sig, hvis det bliver for køligt. Hvis du er lidt ømskindet, kan det også være en god idé, at tage et par puder med.

Det er selvfølgelig vigtigt, at medbringe noget service i form af tallerkner, bestik og glas. Det vil også være en fordel, at tage servietter med, samt plastikposer; en til opbevaring af det beskidte bestik på hjemturen, og en til affald, så I ikke efterlader skrald i naturen.
Kølige drikkevarer og snacks er også vigtigt at huske. Drikkevarerne vælger du selv efter dine præferencer. Hvis du pakker en picnickurv til familien og børnene, ville det være oplagt, at pakke nogle vandflasker og eventuelt noget koldt hyldeblomstsaft. Hvis det er en picnic med din kæreste/ægtefælle eller dine venner, så kan du eventuelt fylde en køletaske med øl, rosévin og vand.

Madpakken er sjovt nok essentiel på en picnic. Hvis du synes, at rugbrødsmadder med leverpostej er kedelige, så har vi nogle forslag til, hvordan du pepper din frokost op. Rugbrød kan nogle gange smage tørt, så et godt tip er, at riste rugbrødsskiverne i noget smør på en pande, inden du smører pålæg på. Stegepander fra Kitchentime er oplagt til dette. I tilfælde af, at du ikke kan lide rugbrød, kan du forsøge dig med en lækker hjemmelavet pastaret. Pastaretter er ofte meget nemme at lave, og så de bliver altså meget bedre, når du laver pastaen fra bunden. Hvis du gerne vil tage denne lille udfordring op, så kan du forsøge med pastamaskiner for begyndere, der gør processen meget nemmere.

Danmarks bedste picnic strande

Danmark er omringet af vand, så det er ikke underligt, at vi har nogle af de smukkeste strande i Europa. Det der kendetegner de danske strande, er deres klitter, det fine hvide sand og det rene vand. Uanset hvor i landet du befinder dig, så har du med garanti ikke langt til den nærmeste strand. Her er nogle strande, som er oplagt til en udflugt.
Søndervig strand er en af landets mest populære strande – og det har den faktisk været siden 1800-tallet. Dens brede sand strækning med udsigt over vesterhavet er et skønt sted, at nyde sin medbragte frokost.

Marielyst strand er en børnevenlig strand på grund af det lave og rolige vand, samt flere sandbanker, og det perfekte sted til en familieudflugt.

Hou Strand er også en børnevenlig strand, der har det bedste badevand. Vandet er faktisk så dejligt, at det har et Blå Flag certifikat, hvilket er en certificering af badevandets kvalitet.
Der er masser af gode picnic muligheder i Danmark, og du kan helt sikkert også finde et dejligt naturområde eller en skøn park i dit lokalmiljø.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *