Nyd påskeferien i Danmark

Påskeferien er en fantastisk mulighed, for at nyde den danske natur og det længe ventede forår. Det er noget helt særlig, når den friske forårssol rammer ens ansigt efter en lang og mørk vinter. Så hvorfor ikke udnytte påskeferien, og deltage i diverse påske-relaterede aktiviteter, tage i sommerhus med familien eller nyde ferien i lokalsamfundet.

Påske på Ærø

Der bliver altid gjort noget ekstra ud af påsken på Ærø, og især påskelørdag er noget helt specielt. Hver påskelørdag tager man ned på stranden for at koge æg. Flere hundrede mennesker samles i større eller mindre flokke, og tager ned på stranden, hvor der laves bål, spises pølser, koges æg og drikkes håndbajere. Traditionen, der kan spores tilbage til år 1900, er åben for udenøs, venner og bekendte – og de der ikke er venner, bliver det!

Brug påskelørdag på Brørup Marked

Tag til Brørup i Syddanmark og slå en handel af. Der er en hyggelig stemning, der spænder sig over Brørup, når de mange kræmmere gør sig klar til handel i deres boder. Markedet er ret stort, og afholdes både udendørs og indendørs, hvor du kan gå mellem de mange boder, undersøge udvalget af antikke genstande og slå en god handel af. Markedet er både en god oplevelse for voksne og børn. Her er både mulighed for at få en bid mad i markedets restaurant, samt betale med mobilepay.

Tag på påskejagt i Ebeltoft

Du kan komme på påskejagt i løbet af påsken i Ebeltoft, hvor det gælder om at finde så mange farverige påskeæg, som det er muligt. Påskeæggene er gemt under Det Gamle Rådhus i den gamle fangekælder.
Du har også mulighed for at vinde en speciel påske-premie. Alle der er med i påskejagten, er også med i en særlig påskekonkurrence!

Nyd påsken i Den Gamle By i Århus

I den gamle by vækkes historien til livs, og det gør den også i påsken. Den Gamle By har siden 1600-tallet haft en tradition, hvor de maler påskeæg og laver garn-kyllinger, og i år er ikke en undtagelse. Du kan male dit eget påskeæg eller lave din egen garn-kylling i Renæssancegården mellem kl 10 og kl 17, og koster kun 20 kroner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *