Kunstmuseer og udstillinger i København

København er fuld af inspirerende kunstgallerier og museer. Uanset om du foretrækker moderne eller klassisk kunst, findes der et galleri eller museum til dig.

Statens Museum for Kunst

Det mest kendte er Statens Museum for Kunst. Museet, som ligger i midten af København, rummer mere end 700 års kunst og du kan opleve udstillinger, film, live musik, taler og forevisninger om kunst og meget andet. På SMK finder du Danmarks bedste og mest varierede kunstúdstilling. Du kan bruge 30 minutter eller 3 timer, det er helt op til dig. Hvis du har brug for en forfriskning, har stedet en ny cafe, hvor du kan få en kop kaffe og lækre hjemmebagte kager. Vælg en plakat eller nogle postkort med nogle af museets berømte værker, så du kan få lidt af kunsten med hjem.

ARKEN Museum for Moderne Kunst

Hvis du godt kan lide moderne kunst kan ARKEN Museum for Moderne Kunst varmt anbefales. Kunstmuseet ligger i Ishøj, lidt syd for København, og viser udstillinger med de store kendte talenter samt unge, nye kunstnere. ARKEN har nogle af Skandinaviens bedste samlinger af samtidskunst, og hvert år viser museet 5-7 udstillinger af moderne kunst med både nordiske og internationale kunstnere. Arken har en lækker cafe og en inspirerende designbutik, hvor du finder, spændende bøger, plakater og unikke gaveartikler.

Hvis du skal besøge København og sætter pris på kunst og kreativitet, så har du noget at se frem til, for København er kendt for fantastisk arkitektur, design og kunst. Jeg vil anbefale, at du planlægger dit besøg, og udvælger de steder, du finder mest interessante, så du får det meste ud af din tur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *