Hold vinterferie i Danmark

De fleste danskere søger væk fra Danmark i vintersæsonen. Enten tager de sydpå for at slikke sol og varme, eller også rejser de til de snefyldte bjerge og står på ski. Men Danmark er faktisk noget særlig i vintersæsonen, hvor du kan finder en masse hyggelige oplever både udendørs og indendørs.

Udendørsaktiviteter

Den første og mest oplagte aktivitet er, at tage ud på en af de mange udendørs skøjtebaner, der bliver sat op rundt om i Danmark. Du kan finde udendørs skøjtebaner i et væld af danske byer, såsom Blokhus, Middelfart, Aabenraa, København, Sønderborg, Århus, Esbjerg, Holdbæk og mange andre byer. Så undersøg om der ligger en skøjtebane tæt på dig. Det er ikke nødvendigt, at eje sine egne skøjter, da du kan leje skøjter, til omkring 50 kroner, de fleste steder. Det er en super sjov aktivitet for både børn og voksne. Et godt tip er, at tage godt med tøj på, et ekstra par sokker, handsker og cykelhjelm – især hvis du er usikker på isen.

En anden oplagt udendørsaktivitet er at tage på et udendørs museum, såsom Den Gamle By i Århus. Der er altid en hyggelig stemning i vintersæsonen, hvor du selv kan gå på opdagelse i de mange udstillinger og huse fra 1800-tallet, 1927 og 1974.

Vinterferien giver dig også mulighed for at gå nogle dejlige ture i Danmarks mange smukke parker og naturområder. Om vinteren er naturen helt unik. Så tag vennerne, kæresten eller familien med ud på en dejlig forfriskende tur.

Indendørs aktiviteter

Hvis du har brug for at stresse af, og komme væk fra den kolde vinter kulde, så er en tur i spa og wellness helt sikkert noget for dig. Det er den ultimative form for selvforkælelse og afslapning, der kommer i forskellige prisklasser, så alle kan være med. Du kan finde spa og wellness muligheder i hele landet, såsom Rømø, Skodsborg, Blåvand, Munkebjerg, Kattegat, Marienlyst, København, Esbjerg og mange andre steder. Der er et utal af muligheder, så du kan selv undersøge, om der ligger spa, wellness eller sauna faciliteter tæt på din bopæl.

Der er rig mulighed for at få en oplevelsesrig vinterferier i Danmark, nogle gange skal man bare tænke ud af boksen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *