Besøg Københavns “hidden gems”

Hvis man er på tur i København, så er det næsten et must, at man skal se Nyhavn, den lille havfrue, Amalienborg, det oplyste Tivoli og meget mere. Hvis du også kørt træt i de samme københavnske attraktioner, hvor alle turister flokkes til som gribbe – Så bør du give disse smukke (og mindre kendte) områder et besøg.

Ukendte steder

Det første sted, som vi anbefaler, at du besøger, er de underjordiske cisterner. Cisternerne har tidligere været brugt til opbevaring af enorme mængder vand, og er placeret lige under Søndermarken. I dag bliver de imponerende hulrum benyttet som et museum, hvor du kan opleve moderne kunst og forskellige kunstneriske events.

Tag en dukkert, sid ved vandkanten og nyd en drink eller forsøg dig med vinterbadning. Alt dette sker på Refshaleøen ved den lille cafe La Banchina, der om vinteren tilbyder saunagus for kun 40 kroner pr person.

De fleste turister, der tager på sightseeing i København, lejer en cykel. Men hvis du er vant til at cykle rundt hver dag, er dette måske ikke særlig interessant. Vi anbefaler derfor, at se København fra vandet. Du kan leje en kajak eller en såkaldt “GoBoat”, og selv planlægge din rute gennem byens små hyggelige kanaler.

Oplev den smukke og frodige oase, der er placeret lige midt i København. Hvis du står ved Nørreport station, så er der kun få skridt hen til de botaniske haver, hvor du kan opleve 27 forskellige glashuse – det mest unikke er uden tvivl Palmehuset. Hvis din mave begynder at rumle, af at gå rundt i parken, så kan du snuppe en bid mad fra et af boderne i Torvehallerne.

Unikke butikker

Oplev unikke farverige bygninger, specielle butikker, afslappende cafeer, Brumleby, Kartoffelrækkerne og meget mere i Københavns latinerkvarter på Østerbro. Kvarteret er bygget op af gaderne; Sankt Peders Stræde, Studiestræde, Teglgårdsstræde og Larsbjørnsstræde. Hvis du er en genbrugsemtusiast, så falder disse gader helt sikkert i din smag.

Besøg Københavns ældste butik; A. C. Perch’s thehandel. Butikken slog dørene op tilbage i 1835, og har næsten ikke ændret sig siden dengang. Det er en lille tidslomme, hvor man kan opleve gammel indretning og mange forskellige te-varianter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *