Oplev musikscenen i Århus

Danmarks næststørste by Århus har mange gode spillesteder at byde på. I Århus er det er altid muligt at danse til den lyse morgen og nyde et væld af forskellige musikgenrer. Her er nogle forslag til, hvor du kan tage hen, hvis du har lyst til at opleve Århus by night. 

Train er en af ​​Danmarks største og bedste natklubber. På spillestedet kan du blandt andet nyde atmosfæren på den populære loungebar Kupé. Train byder på kendte kunstnere og progressive og upcoming bands. Natklubben bruger en blanding af levende musik og DJs, både nationale og internationale og du kan være sikker på at få en fantastisk fest og en god service.

Ceres Park & ​​Arena bliver i det daglige brugt til eliteidræt i Aarhus, hvilket giver en unik atmosfære, for stedet er blevet brugt til sport i årtier. Stedet bliver dog brugt til meget mere end sport og har være vært for Bill Clinton og Kofi Annan og musikkoncerter med Bryan Adams, Elton John, og Depeche Mode. Bygningen byder på alt lige fra den charmerende Lille Sal med original arkitektur fra 1920 til lyse, moderne konferencelokaler. De små lokaler er de pyntet med nostalgiske musikplakater som Elvis Presley og Freddie Mercury. Du kan finde mange af de ikoniske plakater på Artiks.

Skolegade er også et godt sted at tage hen hvis du gerne vil bruge en aften i byen. Der er mange restauranter i området, der serverer mad til meget rimelige priser og der er masser af hyggelige spillesteder. Århus har en masse at byde på og uanset hvor du vælger at bruge din aften, kan du være sikker på, at du får et godt minde med dig hjem.