Nyd god mad og kunst med vennerne

En rejse til Danmark behøver ikke begrænse sig til én ting. Man kan sagtens slå to fluer eller flere med et smæk og tage imod de gode tilbud, som lurer rundt omkring. Har du planer om en svip-tur til Danmark med vennerne, hvor I både ønsker god mad og store kunstoplevelser, så kan det faktisk sagtens lade sig gøre. Her følger et par gode råd.

Medbring sus vide på rejsen

Hvis rejsen foregår forholdsvist primitivt med madlavning på camping-plads eller i en lejet lejlighed eller hytte med eget køkken, så er der gode råd at hente. Sous vide, der gør madlavning til en ren glæde er et oplagt valgt på en sådan tur. Du kan have forberedt sous vide kødet og sågar sous vide grøntsagerne hjemmefra, så det eneste du skal gøre, når du ankommer på ferien er, at varme retten op.

Gastro mad på budget tur

Sous vide kød er en sand åbenbaring for alle madelskere. Det møre, lækre kød går godt til alle salater og ethvert godt glas vin. Og det bedste ved det hele er, at det ikke kræver nogen større anstrengelser at arrangere. Med en nem madlavning bliver der dermed frigivet mere tid til andre oplevelser på ferien.

Kunsten kommer i centrum

Sous Vide er en madkunst i sig selv, og den nemme tilberedning gør, at du og vennerne og veninderne får mere tid til at udforske Danmarks mange kunstoplevelser. Sous viden er vakuumpakket og kan tages med rundt i landet, således at I altid har god og lækker mad ved hånden, når i rejser fra galleri til galleri og fra kunstmuseum til kunstmuseum. Der bliver tid og plads til at nyde både mad og kunst i ro og mag.