Hold storbyferie i København

Hvis du nyder at tage på storbyferie med masser af kultur og sightseeing, så er København den perfekte by at besøge. Byen har et væld af aktiviteter at byde på, ligefra oldnordisk kunst til en af verdens ældste forlystelsesparker. København er et eftertragtet touristmål, og hvis du skal bo på hotel i København, så skal du sørge for at bestille værelse i god tid. 

Nedenfor finder du 3 gode forslag til hvad du kan lave på din tur, for vi anbefaler selvfølgelig, at du besøger mindst et af byens museer.

Glyptoteket – Her finder du både høje palmer og vandfontæner, for Glyptoteket blev skabt som en græsk-romersk vinterhave og er helt unik. Museet udstiller gamle malerier og skulpturer, herunder fransk postimpressionisme, og der er endda værker af kendte kunstnere som Renoir og Monet. 

 

 

Nationalmuseet – Her kan du finde alt fra et leetøjsmuseum til etnografiske samlinger. Du kan lære om danmarkshistorie fra lokale frivillige og hvis du er interesseret i vikinger, kan du få en guided tur, hvor du kan få mere at vide om, hvordan de famøse krigere levede. Museet ligger midt i byen i Prinsens Palæ, som er fra det 18. århundrede.

 

Rundetårn – Kombiner sightseeing med historie ved at bestige Rundetårn. Tårnet er fra det 17. århundrede, og den 209 meter lange spiralvandring op til tårnets top giver dig en helt fantastisk udsigt over byen. Tårnet bruges stadig til observatorium til minde om Danmarks astronomiske præstationer, hvilket gør det til det ældste fungerende observatorium i Europa. Hvis du har brug for en pause på vej op ad trapperne, kan du kigge forbi Bibliotekssalen, som altid har en interessant udstilling.