Gourmet mad til turen

Skal du på en kortere eller længere tur, som kræver at der spises undervejs? Og er du træt af købemad på vejen, som mest af alt både er dyrt og savner næring? Mad på farten behøver hverken være svært eller usundt. Der er masser af gode tricks til at skabe sig et perfekt medbragt måltid. Sous vide til turen er en fantastisk løsning for den kvalitets bevidste gourmet-elsker, der helst ikke vil gå på kompromis med sine gastronomiske prioriteringer.

Nem tilberedelse på farten

Med en sous vide maskine kan du nemt og hurtigt forberede flere forskellige måltider til turen. Så snart kødet eller kødretterne er blevet vakuumpakket i de dertilhørende poser, så er rejsemaden reelt klar. Det gode ved vakuumpakningen er, at kødet ikke forgår som almindeligt pakket kød, da posen er lufttæt. Bakterier og skidt kan heller ikke trænge ind, så sous vide maden er en optimal løsning som fantastisk let rejsemad.

Til alle former for rejser

Går turen via en camping-plads, hvor der er er camping-køkken, har du lejet en lille airbnb-lejlighed, eller er det telttur med rejse-gasblus, så kan sous vide maden til enhver tid hives op af tasken og smides i vandbadet. Maden er netop forberedt hjemmefra i poserne, så det eneste der skal til er lidt kogende vand og en gryde. Det har reelt aldrig været nemmere at nyde velforberedt og topklasse mad med så få anstrengelser på sin rejse.