En spændende weekend I København

Det danske landskab har mange spændende elementer at byde på, men et af de mest populære steder er dog landets hovedstad. Der er alt fra skov- og naturlandskaber, der grænser op til København, kunstmuseer, historiske bydele, eksklusive restauranter og meget mere. I denne artikel vil der komme nogle bud på, hvad man kan foretage sig under et ophold i denne by.

Michelin besøg

Landets hovedstad byder på en række restauranter, der har udmærket sig med den fornemme Michelin-stjerne. Der er dog ikke kun blandt Michelin-restauranterne, der er værd at besøge, når man tager på en restaurant i København. Man finder nemlig en lang række hyggelige restauranter spredt ud over byen.

Skov- og naturlandskaber omkring København

København er omgivet af smuk natur, så der er masser at give sig i kast med. Blandt andet kan det nævnes, at der ligger seks store kæmper på lur i det københavnske landskab. Disse kæmper er kunstværker produceret af Thomas Dambo.

Nyhavn

Nyhavn er en af de mest kendte kvarterer i København, og det kan spores helt tilbage til omkring 1670, hvor udgravningerne til dette havnekvarter begyndte. I dag er denne bydel blevet et af de mest populære mål for turister på grund af dets charmerende og hyggelige atmosfære.

Christiania

Denne bydel er blandt de mest berømte i Danmarks hovedstad. Her finder man et populært tilflugtssted i en indbydende og afslappende atmosfære, som bestemt er et besøg værd.

Flyvergrillen

Listen afsluttes med en af de mere unikke attraktioner, som København har at byde på. Dette spisested er nemlig blevet et turistmål på grund af dets unikke beliggenhed. Her har du mulighed for at spise et måltid, mens du ser på flytrafikken fra Kastrup Lufthavn.